Snabblänkar
”Det bästa med Hjälp Hemma är, förutom att de är duktiga, att de ger det där lilla extra. Det är lite som hotellkänsla att komma hem nu. Lite vardagslyx så där.” Läs mer
Vi kan starta städningen redan nästa vecka

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag med vårt enkla formulär. Vi återkommer oftast samma dag med svar på frågor och förslag på tid för hembesöket.

Boka ett kostnadsfritt besök så berättar vi mer

Kunder berättar

Vi får ibland förfrågan från blivande kunder om referenser. För att tillmötesgå detta önskemål låter vi några av våra kunder berätta om sina upplevelser av att abonnera på Hjälp Hemmas tjänster. Vi uppskattar deltagandet av berörda kunder.

Familjen Björlin

”Vi sökte efter flexibilitet och det kunde Hjälp Hemma erbjuda. Dessutom ett extra plus för att de har fler tjänster, som till exempel fönsterputsning.”
Läs mer

Familjen Hjorth

”Vi uppskattar extra mycket att Hjälp Hemmas personal tar egna initiativ när de arbetar hos oss. Nu kan vi med gott samvete lägga fokus på andra saker som familjen.”
Läs mer

Familjen Holmqvist

”Äntligen slipper vi använda våra lediga helger till att städa vårt hem. Tack vare Hjälp Hemma blir det dessutom renare än vad vi någonsin skulle ha fixat själva.”
Läs mer

Familjen Öqvist

”Vi blev rekommenderade att använda Hjälp Hemmas tjänster av en släkting. Och det ångrar jag inte en sekund. Det finns inget härligare än att komma hem till ett nystädat hem – det doftar så gott.”
Läs mer

Per Gustafsson

”Det bästa med Hjälp Hemma är, förutom att de är duktiga, att de ger det där lilla extra. Det är lite som hotellkänsla att komma hem nu. Lite vardagslyx så där.”
Läs mer
Sluta fundera, vi berättar allt på ett kostnadsfritt hembesök, boka här!