Snabblänkar
”Vi sökte efter flexibilitet och det kunde Hjälp Hemma erbjuda. Dessutom ett extra plus för att de har fler tjänster, som till exempel fönsterputsning.” Läs mer
Vi kan starta städningen redan nästa vecka

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag med vårt enkla formulär. Vi återkommer oftast samma dag med svar på frågor och förslag på tid för hembesöket.

Boka ett kostnadsfritt besök så berättar vi mer

Kundsida

Denna sida är till för dig som är kund hos Hjälp Hemma. Här hittar du information om betalsätt och timbanken samt vilka regler som gäller vid en ombokning. Du har även möjligheten att söka autogiro.

Avbokningsregler

Vid ombokning av våra tjänster skall detta meddelas minst 72 timmar i förväg. Sker ombokningen senare ses 50 % av den avtalade tiden som förverkad. Som kund har du rätt att göra ett längre uppehåll, dock med längst två månader. Detta ska meddelas minst 30 dagar i förväg.  Vid helgdagar och röda dagar avbokas servicetillfället automatiskt och timmarna sparas i din timbank. Detta gäller även julafton, nyårsafton och midsommarafton.

Information om timbanken och betalsätt

Månadsbeloppet för våra tjänster är baserat på ett timpris. Avvikelser från överenskommet antal timmar regleras i kundens timbank. Vid ombokningar läggs dina timmar i en pott och kan utnyttjas framöver (så här fungerar timbanken). Som kund har du möjlighet att få fakturan enligt nedanstående:

  • Pappersfaktura
  • Faktura via mail
  • Autogiro
Materiallista

Materiallista för kunder