Snabblänkar
Vi kan starta städningen redan nästa vecka

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag med vårt enkla formulär. Vi återkommer oftast samma dag med svar på frågor och förslag på tid för hembesöket.

Boka ett kostnadsfritt besök så berättar vi mer

Så här går det till:

 

Steg 1.

Sänd en intresseanmälan här på sidan eller ring oss på 08-508 660 80.
Genom att göra en intresseanmälan har du inga förpliktelser, utan kommer att bli kontaktad av oss där du får möjlighet att ställa frågor kring vår service och våra priser.

Steg 2.

Vi kontaktar dig och bokar in din provstädning på en dag och tid som passar dig. Vid behov kommer vi också hem innan och gör ett sk hembesök. Städningen utförs på bokat datum.

Steg 3.

Väljer du sedan att få återkommande städning tilldelas du en kontaktperson på vårt kontor, som du alltid kan vända dig till vid frågor och ändringar.

Steg 4.

Du kommer även fortsättningsvis ha en och samma person som utför städservicen hemma hos dig.

 

HJÄLP HEMMA ERBJUDER:

 • En enklare vardag för dig.
 • Trygghet, säkerhet och kvalitet.
 • Tjänster som är enkla att förstå, köpa och uppskatta.
 • Låg personalomsättning – samma medarbetare.
 • Alltid samma städerska

  Vi vet att det är viktigt att det är samma person som kommer till dig som kund, eftersom hemmet är bland det mest privata vi har. Det säkerställer också kvaliteten på städningen.

 • Vi har kollektivavtal

  När Hjälp Hemma startades valde vi att ansluta oss till kollektivavtal. Det säkrar att medarbetaren som arbetar hemma hos dig har bra villkor. Det innebär även trygghet och säkerhet för våra anställda.

  Läs mer »
 • Endast städning hemma

  Vi arbetar endast med städning till privatpersoner i Stockholm. Vårt arbetssätt, utbildning av all personal och erbjudande blir därför skräddarsytt för dig som kund.