Snabblänkar
”Vi uppskattar extra mycket att Hjälp Hemmas personal tar egna initiativ när de arbetar hos oss. Nu kan vi med gott samvete lägga fokus på andra saker som familjen.” Läs mer
Vi kan starta städningen redan nästa vecka

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag med vårt enkla formulär. Vi återkommer oftast samma dag med svar på frågor och förslag på tid för hembesöket.

Boka ett kostnadsfritt besök så berättar vi mer

Låt oss erbjuda dig vår städtjänst

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig. I dagens samhälle är det svårt att få tid till att hålla hemmet i gott skick. Städföretaget Hjälp Hemma ser till att din hemstädning blir av, så ofta som du själv vill ha städtjänst.

- De flesta av våra kunder är folk i karriären eller barnfamiljer som helt enkelt inte hinner städa själva. Vi är stolta över att kunna göra livet lite enklare och smidigare för folk, säger Peter Svanborg, vd för Hjälp Hemma.

Genom skatteavdraget är det idag förmånligt att anlita ett seriöst företag för städtjänst och att välja Hjälp Hemma ger en trygg service av kompetent personal.

- Vi är mycket måna om våra medarbetare, berättar Peter Svanborg. Det visar sig genom att vi har en väldigt låg omsättning av personalen, men också att vi har nöjda kunder.

Enkelt samarbete
Hjälp Hemma är enkla att ha att göra med. Deras städtjänst är tydlig, de är enkla att förstå, köpa och uppskatta. Kunden kan välja mellan olika nivåer på sin hemstädning. Det går att välja städning en gång i månaden eller kanske en gång i veckan.

- Vi jobbar mycket flexibelt och kunden bestämmer själv vad som behöver göras, säger Peter.

Hjälp Hemma kommer på besök
Så här går det till: Efter överenskommelse kommer någon av medarbetarna till ditt hem. Före första besöket skickas en presentation av den personen som kommer att hjälpa dig till en enklare vardag. Målsättningen är givetvis att det alltid är samma medarbetare som regelbundet utför din städtjänst. Tillsammans går ni igenom hela hemmet och vad för slags hemstädning som ska göras.

Mertjänster
För dig som redan använder Hjälp Hemmas städtjänst finns det även möjlighet att underlätta andra saker utöver den vanliga hemstädningen. Hjälp Hemma kan erbjuda tvätt, strykning och skovård, i den omfattning du själv vill. Behöver du fönsterputsning, storstädning, hjälp med att handla mat eller laga mat? Vi ordnar även detta och kan bistå med kock och serveringsservice vid behov.

Hör av dig till Hjälp Hemma så berättar vi mer om våra tjänster.